Loading...

(20.-21.12.2019.) HUMANITARNO VEČE U BIJELOM POLJU

23
December
2019
(20.-21.12.2019.) HUMANITARNO VEČE U BIJELOM POLJU
No Comments

(20.-21.12.2019.) HUMANITARNO VEČE U BIJELOM POLJU

IPA Sekcija Crna Gora u saradnji sa Sindikatom Uprave Policije, pod motom ,,Nijesu zaboravljeni” realizovala tradicionalnu humanitarnu akciju.
Moto Klub Bezbjednost je sa svojim članovima učestvovao u prikupljanju donacija za djecu oko 60 preminulih službenika crnogorskih bezbjedonosnih struktura, koja imaju do 18 godina.
Centralni događaj ovim povodom je realizovan u restoranu hotela “Franca” u Bijelom Polju, uz prigodan program i muzičke numere IPA prijatelja Petra Devića, gdje se donacija mogla dati i ličnim prisustvom. Akcijom je do sada prikupljeno oko 15.000,00 Eur. a akcija će trajati do kraja godine.
Takođe, u Bijelom Polju se, u namjeri da se kroz sjećanje na tragično stradalog policajca Irfana Kujovića, odigrala revijalna utakmica u malom fudbalu Irfanovih kolega, ,,Memorijal za Irfana”, uz prisustvo velikog broja gledalaca i članova njegove porodice. Prethodno je obilaskom odra pokojnog Irfana položen vijenac na njegov grob.
Uporedo sa navedenim događajima u Bijelom Polju, u Baru je upriličena revijalna odbojkaška utakmica predstavnika IPA Sekcije Crna Gora i IPA Sekcije Albanije u osnivanju, uz izkazani spomen na tragično stradalog policajca Milutina Lekovića. Na ovaj način se na najbolji mogući način prikazuje neraskidivo jedinstvo i poštovanje policijskih službenika dvije susjedne zemlje, pa i uslovima kada nemili događaji poput ubistva Milutina od strane državljanina Republike Albanije, pokušaju da poremete tradicionalno dobre odnose.
Gdje god da su dobra dijela, tu je i Moto Klub Bezbjednost da podrži!

Leave a Reply

+ 61 = 65