Loading...

(23.09.2017.) BEZBJEDNOST U SAOBAĆAJU ZA OSNOVCE IZ DANILOVGRADA

23
September
2017
(23.09.2017.) BEZBJEDNOST U SAOBAĆAJU ZA OSNOVCE IZ DANILOVGRADA
No Comments

(23.09.2017.) BEZBJEDNOST U SAOBAĆAJU ZA OSNOVCE IZ DANILOVGRADA

Proteklog vikenda, na poziv Internacionalne Policijske Asocijacije, sekcija Crna Gora, članovi Moto Kluba Bezbjednost iz Herceg Novog bili su gosti IV međunarodnih sportsko-rekreativnih susreta na Policijskoj Akademiji u Danilovgradu.

Članovi Moto Kluba Bezbjednost iz Herceg Novog i Moto Kluba Bezbednost iz Beograda,  sproveli su demonstraciju bezbjedne vožnje motociklom, pravilnog rukovanja motociklom i korišćenja zaštitne opreme.

Nakon demonstracije, đaci osnovnih škola sa područija Danilovgrada imali su priliku da se provozaju na civilnim motociklima, policijskom Suzukiju, policijskom četvorotočkašu, te u simulaciji policijske akcije, pod rotacijama, mališani su se provozali i u policijskom Opelu.

Pripadnici moto kluba su posebnu pažnju obratili i posvetili se djeci sa posebnim potrebama policijskih službenika.

Predsjednik Moto Kluba Bezbjednost, Dejan Šofranac kazao je da su iz tog kluba zahvalni predsjedniku IPA, sekcija Crna Gora, Vojislavu Dragoviću, što ih je pozvao na  veličanstven događaj i što je prepoznao njihovu ulogu u promociji bezbjedne vožnje motocikla.

– Time  nam je  dao prostora i da promovišemo naš Moto Klub i bezbjednost motociklista kao najugroženije kategorije učesnika u saobraćaju, kazao je Šofranac

Leave a Reply

3 + 2 =